2016. március 13., vasárnap

Fl’Art, a Bab(r)abiztos Mami ékszer

Minden nő szereti az ékszereket, amikkel teljessé tehetjük a megjelenésünket. Ez anyukaként sincsen máshogy, csak legfeljebb muszáj megalkudnunk azzal a helyzettel, hogy valószínűleg a felvett ékszer nemcsak az utcán szembejövőknek szúr szemet. Mindenkinél hamarabb kiszúrja kedves picinyünk!
Ő(k) persze nem ismer(nek) lehetetlent: ha anyán van valami, akkor azt biztos meg kell rángatni, megkóstolni, megszagolni, felpróbálni, és lehetőleg 16x leejteni. Úgyhogy nekem általában nincs kedvem ékszereket felvenni, maximum fülbevalót, mert abban bízom, hogy azt a legnehezebb megkaparintani, a kíváncsi mancsoknak.
Mint majdnem minden anyukának (valjátok be Ti is), az egyik kedvenc időtöltésem – üres perceimben - , hogy szebbnél szebb babaholmikat, kiegészítőket, dekorációkat nézegetek. Szeretem azokat, amik megfizethetőek, variálhatóak (vagy eleve az elképzeléseimnek megfelelőek), és valahol az Anyuka kedvében is járnak amellett, hogy a babának megfelelnek. Így találtam rá teljesen véletlenül a Fl’Art-ra! A rövid bemutatkozásban ez állt: “Szilikon rágcsaékszer mamának, babának.” Vajon mi lehet ez? Fel is keltette az érdeklődésemet, és nem csalódtam, sokkal több, mint ami első olvasatra látszik!
A Fl’Art ékszereket, egy magyar anyuka készíti saját kezüleg. BPA mentes, orvosi szilikonból, olyan zsinórral, amit a babák nem tudnak elszakítani. Antiallergének, víz-, hő-, és törésállóak. A szívárvány összes színéből lehet választani (szó szerint!), kérhetünk saját elképzelés alapján, vagy egy már elkészült, de első-látásra-szerelem terméket is!
A következőképpen néz ki a dolog: lehet kérni Mami karkötőt, Mami nyakláncot, mindkettő a fenti leírásoknak megfelel (szóval teljesen bababiztos). Divatos, vagány színekben, összeállításokban, sőt még formákban is! Azt gondoltad, hogy a gyöngykarkötő csak egy unalmas golyófüzér?! Erre mi sem cáfol rá jobban, mint a Fl’Art ékszerek! Ezeket az ékszereket az anyuka bármikor viselheti, a baba pedig bármikor “ráugorhat”. Mivel szilikon, ezért ha nyálas, koszos lesz (aminek elég nagy a valószínűsége), csak simán mehet a csap alá, egy kis szappant neki, és lehet is folytatni a dolgunkat onnan, ahol abbahagytuk.
Gyönyörű, és trendi színeket kínál számunkra a készítő, Flávia. Pontosan ezért nem kell azt gondolnunk, hogy valami idétlen ékszernek mondott “gyerekjátékkal” kell rohangálnunk. A mostani készletben megtalálhatóak a pasztel színek, a menta, babakék, fehér… És csak hab a tortán, hogy megérkeztek a szilikon betűk is! Ennek segítségével még személyesebbé tehetjük ékszerünket – mondjuk ha a kisbabánk neve is bele van fűzve karkötőnkbe, vagy nyakláncunkba.
A gyöngyök között vannak szív formájúak, hatszögek, kockák, hosszúkás formájúak … Tényleg széles a választék.
Apropó formák! Mi az, ami az egyik legkiválóbb módon fejleszti a kisbabák, gyermekek látását, finommotorikus készségét? Nem más, mint a különböző formák, és színek – amiket még ráadásul büntetlenül meg is lehet rágcsálni.
Ezekután senki nem mondhatja, hogy nem lehet egy dolog divatos, hasznos, és fejlesztő is egyben!
Ha már itt tartunk, akkor egy újabb terhet vesz le az Anyukák válláról: miközben a piacon, vagy a városban rohangálunk, nem biztos, hogy feltétlenül 32x el kell énekelnünk a ‘Süss fel napot’, ahhoz, hogy csemeténket elszórakoztassuk, a vásárlás fárasztó megpróbáltatásai között. Akár babakocsiban van, akár magunkra kötjük, tökéletes szórakozást nyújt a Fl’Art ékszerek mindegyike!
Ha valaki mégsem szeretne ékszert, nem kell elkeserednie, és lemondani a Fl’Art nyújtotta élvezetekről! Ugyanis megtalálhatóak a marokláncok, csiptetős babrafüzérek, amik non-stop a gyereknél lehetnek.
Nálunk nagyon jól bevált, Panka nagyon szereti, mert nemcsak szuper kedves, hanem a fogzással járó kellemetlen viszkető érzésen is segít – pontosan olyan puha és egyszerre kemény, mint amilyennek lennie kell. (Ha valaki kételkedne, kipróbáltam J ) Mióta két kislányunk van, azóta nagyon szeretem, ha valaki már eleve úgy gondolkodik, hogy tervezésében számításba veszi, azt is, hogy senki ne maradjon ajándék nélkül. Úgyhogy Lara is kapott egy szilikonkarkötőt, természetesen olyan színekben, mint amilyenekből Panka “babrafüzére” készült.
Egy szó, mint száz próbáljátok ki Ti is, mert nekünk annyira bejött, hogy azt gondolom nem hiányozhat egy Anyuka ékszeres dobozából sem!


Nézelődni, rendelni: facebook.com/fl’art szilikonékszer


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése